Gårdagskvällen, prao och förkylning

Hejsanhej. Gårdagskvällen spenderades hos Jacke med honom, Saine och Viktor. Vi lagade middag, käkade och drack tills vi trodde vi skulle dö (har aldrig i hela mitt liv varit så mätt), kollade på film, och hade allmänt jättetrevligt. Skön kväll!
Idag är det söndag och jag har ingen söndagsångest i och med att jag slipper skolan imorgon. Vi har prao den här veckan nämligen. Vanlig ångest har jag dock ändå, är nervös inför praon. :') Ska i alla fall vara på en reklambyrå. Har tyckt att art director verkar vara ett rätt nice yrke ett tag så, därför är jag där. :) Hjälp, bara de inte förväntar sig att jag ska ha värsta skillsen när jag kommer dit.
Aja, nu ska jag dammsuga rummet, sen kanske gå ut en sväng eller något. Förresten, så blir jag helt jävla slut i huvudet på min förkylning. Får den alltid två gånger. Är sjuk, frisk i någon dag, sen blir jag sjuk igen. Nu känns det som att hela mitt huvud håller på att sprängas och halsen irriterar och kliar som fan.
Jaja, ska sluta klaga. :) Cya!

Kommentarer
Postat av: Jacob

Men du har ju värsta skillsen så det borde ju inte bli ngt problem! ;D Hoppas du blir av med förkylningen snabbast möjligt! Tack för en Förbannat trevlig kväll igår! :D

2011-02-13 @ 13:16:57
Postat av: Sara

usch då, krya på dej! :)

2011-02-13 @ 17:03:21
URL: http://sarrasjogren.blogg.se/
Postat av: Malin

Jacke: Hahah, oj TACK, men nej jag har ju inte det! :'D Jo tack det hoppas jag med! Och här kommer mitt tredje tackande: Tack själv!! :D Haha!



Sara: Jah, jag överlever! :) Men tack så mycket! :))

2011-02-13 @ 18:28:01
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0