12 juli

Hejheeej! Dagarna och veckorna flyger förbi och jag hänger fan inte med. Men njuter av sommaren och ledigheten, det gör jag fasen! :)
Gårdagskvällen var kul, först gick jag runt på stan med Saine, käkade glass och bara chillade. Sen spenderades resten av kvällen (kvällen och kvällen..) hos Ida med henne och André, trevligt det. Helt sjukt i huvudet (haha) vad jag skrattade! Sen fick vi för oss att koka ägg typ 3 på natten bland annat.
Idag gick jag upp vid 10, helt jävla död. Ännu en gång för lite sömn. Pallrade mig i alla fall iväg till tvärsan för att fixas lite och sen bar det av till Avancia med Simon och Beman och co:s filmteam för att spela in en kort bit till ett nytt projekt dom gör. Min uppgift var att dansa, vilket jag ju tycker om (NOO SHIIIT). Kan dock säga, har aldrig i hela mitt liv gjort så många piruetter som idag! Puh. Men hur som helst var det riktigt kul att få vara med, så tack hörni! :)
Efter det for jag en snabbis till Saine och denna kväll kommer nu att spenderas här ute på stugan. Skönt. Behöver få det jag har haft brist på ett tag nu: Käk och sömn! Haha. Så att, vi hörs imorgon nåt. Ha det fiiint!
Bilden har fina Jasna tagit, på stranden i Ilfracombe

Kommentarer
Postat av: janina

puss malin!

2011-07-12 @ 19:53:23
URL: http://janinaw.blogg.se/
Postat av: erica smiilinggiirls.blogg.se

galet snygg bild malin!

2011-07-12 @ 22:21:12
URL: http://smiilinggiirls.blogg.se/
Postat av: Saga

sv; åh alltså tack så jätte mycket Malin, det värmer:D

2011-07-12 @ 22:28:09
URL: http://sagaholmstrom.blogg.se/
Postat av: Malin

J: Puss på dig janina! :D

E: Åh tack så jättemycket Erica, även om det inte jag som tagit den haha! :D

2011-07-13 @ 11:43:08
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0