MIDSOMMAR

Tjoo! Var ett tag sen, igen. Tänkte i alla fall berätta lite om midsommar nu först! Skriver som de flesta andra, detta var verkligen den bästa hittills! Började hos Anna med fixande, kransbindande osv med fina tjejer. Sedan fortsatte vi till Cajsa där vi åt middag och hade trevligt, och till sist for vi ut till Filips stuga i Hammarland, där resten av natten spenderades. Galen kväll, kan väl beskriva den med ett enda ord egentligen: RUSTI. Haha. Badade bastu, dansade ute på terassen, grillade, hade sjukt kul. Så ja, min midsommar blev alltså jäkligt bra! Att vakna upp i en främmande stuga på en främmande ö nästa dag kändes dock inte så bra, hahah. Inte heller att behöva åka tillbaks till stället man spenderat natten på, i regnet och kylan, för att där mötas av en stuga som var så nerskitad att jag inte vet vad. Misär var ordet, haha. Städade i alla fall lite och lyckades sedan ta mig hem.
Tack så mycket alla för den midsommarn i alla fall! :)
Tog bara bilder med min mobil, och de flesta av dem får nog en 1a av 5 på kvalitétskalan, haha. Har försökt fixa till några (okej vart rätt många) i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 
 
Cajsas bild!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha sista bilderna är då från båtresan på morgonen. På den till höger hade jag försökt fota en älg. Japp, det simmade en ÄLG förbi båten. Haha var det sjukaste, skrattade som fan. Misslyckades dock brutalt med bilden såg jag nu, ser ni en älg nånstans i den får ni gärna meddela, haha!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0