Tillbaka till vardagen

Tjo! Tänkte passa på att skriva lite mer nu! Sen jag kom hem från Italien har jag mest haft fullt upp med att ta igen allt skolarbete, skriva nåt prov och försöka catcha up så mycket som möjligt bara efter all sjukdom + resan. Har då även varit tillbaka till dansen, första gången på över 4 veckor!! Blev så jäkla lycklig av att vara tillbaks, både ÅMI och Dunder. Fyfan vad jag tycker om dom där danstjejerna! Får dock inte träna ännu men måste ju börja någonstans med att lära mig de ca 8 nya danserna jag ska kunna i vinter...... Känns som att jag har ett berg att bestiga framför mig haha, vettefan hur allt ska funka. Speciellt när jag inte får börja ta i förrän om 2 veckor. Men ska nog fixa sig det här!! 
Har även hunnit med att vara med Micke, vara danslärare som vanligt och planera lite Lucia (i skolan alltså). Eller ja, planera och planera. Jag och Julia satt och dog av skratt i typ en timme, sen sjöng jag och Frida igenom låtarna. Det var det det, haha, väldigt roligt i alla fall! Har glömt hur mycket jag egentligen tycker om att sjunga. 
Men nu ska jag börja gå strax, ska fika med Hanna och sen spendera 3 timmar på dansskolan! Ikväll skulle jag träffa Anna tror jag. :) 
Ha det fint!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0