111014

Hej! Helg igen. Riktigt skön vecka har detta varit, inte behövt vara i skolan till mer än 3 en enda dag. Dansen har varit lika rolig som vanligt, åh alltså. Det är så fantastiskt, för oavsett vilken sinnesstämning jag vaknar upp med vet jag varje morgon att jag snart kommer få göra det som gör mig lycklig. Om regnet häller ner, man vet att man har en skitdag med massa plugg framför sig, man saknar alla och Göteborg känns som 10 ljusår bort, gör ändå faktumet att jag får dansa så att allt det jobbiga blir lite mindre jobbigt. Älskar det verkligen. Har ju varit inställd på att jag dansar nu i ett år men sen börjar jag nån ingenjörsutbildning eller vad det nu blir. Men en del av mitt hjärta kommer nog alltid hoppas på att få fortsätta med dansen. 
Annars då. Period 1 är snart till ända på KTH och om en vecka är det tenta och kontrollskrivning. Hittills känns det åtminstone fortfarande som att jag har läget under kontroll (hörde ju till och med igår mig själv yttra meningen "nu har jag inte räknat på ett dygn, fan jag saknar fysiken redan"?!?!?!?) och allt går bra men lär väl sitta och gråta, halsa kaffe och slita mitt hår med min basårskompis Leila sen nästa vecka haha. 
Helgen har börjat bra, igår fikade jag med några från dansgruppen vilket var sjukt mysigt och sen mojsades det på Östermalm hos fina Emma med käk, marängsviss, vin och en jääkla massa snack. Helt amazing kväll alltså. Nu ska jag strax bege mig mot Medborgarplatsen för att möta upp IDA som är här över helgen!! Snacka om att det ska bli underbart att träffa den bruden igen! ♥
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0