I'm gonna let the future in and take it on, make it on my own

Hej! Då var vi framme vid slutspurten för detta sommarlov då. Sista veckorna har fortsatt leverera härliga minnen, åh. De har bland annat bestått av mysmiddag med tända ljus och vin och grejer mitt i natten, flera helt sjukt underbara uppvisningar, mojs på Björkskär och roliga utgångar. Efter sista uppvisningen var det dags att inse att nu är det faktiskt färdigdansat på Åland för mig (men såklart tänker jag dansa lite nu och då på somrarna osv!!) och jag som sällan gråter hade faktiskt omöjligt att hålla tillbaks tårarna denna gång. Usch vad sorgligt det var, men jag är så jäkla tacksam för allt dansen gett mig, både via ÅMI och Erica.
Utöver det har jag även hunnit med en superhärlig reunion med mina barndomsbästisar Emma och Emelie, gårdsfest, packande, firande av pappas födelsedag, tur till Klosterviken och mer mojs. I helgen firade jag Tazmin i fredags och Rebecca i lördags. Riktigt roliga kvällar blev det!! Och så det galnaste av allt, i söndags gick mitt flyttlass mot Stockholm. For över med alla grejer då och fixade i ordning i mitt nya hem. Det är litet, men det duger prima för mig! Trivs riktigt bra på Lidingö faktiskt! Resten av söndagen spenderade jag sen på dagsfest hemma hos Amanda,en tjej från Lidingö som jag lärde känna i England! Var sjukt roligt i sig, och även jättekul att lära känna lite Lidingöbor. Följande dag hade vi upprop på KTH. Alltså. THAT UNIVERSITY. Well hellooooooooo. Haha, jag blev helt tagen av hur fint (och STORT!) det var. Info och rundvandring fick vi där, ska verkligen bli spännande att se hur det går att kombinera detta med Balettakademien men det är värt ett försök! Nu är jag hemma sista veckan innan det är dags att flytta på riktigt. Bilder och sånt från den här veckan för komma i nästa inlägg, blir som vanligt för långt annars haha.
Här kommer i alla fall en del bilder från tidigare veckor och i måndags!
 



Fina dansgruppen + en av de grymma tränarna som jag dansat med i en vecka!
 

Firade pappa med middag på Garden!
 
 



Partylekar på Lidingöö




Mitt nya hus! (Haha ja jag hyr ett litet minihus på 17 kvadratmeter, en familj som har det på sin garageuppfart och hyr ut det)


KTH

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0