Imorgon är det sommarlov!

 

 

Tjäänna. Sitter här med kära Saine bredvid mej, som vanligt hehe. Hon gör allt för att mobba ihjäl mej.
Idag var.. ingenting, det var inte ens bara chill, det var liksom.. sommarlov redan i princip. Tillbringade typ 1/3 av skoldagen hemma hos mej, med Saine. Det gillas. Annars var det lite skolkyrka, sångövning och klasstimme, typisk sista skoldagen alltså. Lite trevliga vattenkrig pågick också i skolan, haha.
Efter skolan var jag till stan med Saine och Ida. Först var vi till Sport center, för jag skulle få prova kläder som jag och några andra dunderdansare ska visa på nån slags modevisning på Summer in........ Hahaha, undrar hur fan det ska bli egentligen. Men ser det som en kul grej mest haha, alltid trevligt att göra bort sig. :) Sen har vi dansuppvisning också, woho! Jaja, efter det gick vi iallafall runt på stan lite, åt glass och sånt.
Ikväll far Saine och jag och tränar, härligt.
Imorgon är det skolavslutning och sommalov. Jag har VERKLIGEN inte fått in det i skallen... Går jag ut åttan? Börjar jag nian om nån månad? Eeeh, skulle inte tro det. Men jo tydligen är det så. :) Och det gillas stort. Fast... Det underbaraste vore ju att få gå ut denna lilla skitskola och börja lusse direkt. Menmen.
Ah, på tal om nåt annat så är jag i stort shoppingbehov. Men jag ska fan inte shoppa före oktober jag! HE HE, wish me luck. Nä men sparar pengar inför USA... Får väl se hur det går.
Nu ska iallafall Saine och jag fortsätta ha det trevligt. :) Senare ikväll måste man ju ta och fixa allt det där typiska inför avslutningen: Duscha, måla naglarna, ansiktsmask, body lotion... Yäsyäs, det var väl det jag hade att säga. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0