22:12

Sista vanliga skoldagarna är över och provperioden har börjat. Var så himla konstigt i torsdags, att veta att det var den sista normala skoldagen nånsin i Lusse. Blir riktigt ledsen. Var så kul att se alla så finklädda och att själv klä upp sig i alla fall, åh haha. Annars har allt gått rätt mycket upp och ner denna vecka, det har kaosat riktigt mycket faktiskt. Tur att saker som går åt fan har en tendens att ordna sig också. 
Helgen har varit fin, i fredags var jag till farmor och de resterande kvällstimmarna bestod av kex, ost, vin och snack om allt mellan himmel och jord med Saine. Så härligt. Har även jobbat, skrinnat och mojsat med hästar och grejer ute hos Lovisa och firat Nikita 18 år! Riktigt roligt!! Helgens konstigaste måste nog ha varit natten till fredag, när jag och Micke precis börjat somna till, lampan var släckt osv, och jag mitt i allt konstaterar "nä, alltså jag skulle aldrig kunna beskriva en grävling just nu." Hahah, efter mycket funderande och till sist insikten att det är hopplöst att komma på en grävlings utseende somnar vi om. En stund senare hör man en viskning från mig i mörkret: "Micke.. Nu vet jag hur en grävling ser ut" 
Idag mojsar jag med Mike, vi har lagat finfrukost, chillat runt och spelat pictionary med hans föräldrar, så jäkla kul haha!! Just nu pluggas det matte som fan men snart blir det nog paus och kikande på Catching fire istället, oj vad jag har längtat efter att se den! Ledig imorn, fytusan vad skönt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0