Genrep

Tjena! Igår var det dans och lite försenat firande av Hanna med fina vänner som gällde. Imorse när klockan ringde klockan 10 kändes det som att den lika bra kunde varit 5 på morgonen.. Så sjukt trött! Pinade mig i alla fall upp och for till Alandica. Var där på genrep från 11- halv 2, fick nåt fel på allt. Haha. Nu är jag hemma och om en halvtimme ska jag tillbaks på nästa genrep. Feelisen är ju på plats i alla fall; ont i ryggen, stressad som få och ett helt stört pirrande i magen. Allt är precis som det ska vara inför uppvisning alltså! :) Aja, nu ska jag fortsätta sy och packa grejer. Vi hörs! :)
Försöker lugna ner mig själv genom att garva lite. Och garv, det bidrar definitivt denna bild till! Vi skulle uppträda till Teddybjörnen Fredriksson, men givetvis hade jag glömt våra små söta nallar hemma.... Och vi befann oss i Lumparland. Så lösningen fick bli.. två enorma pandor? Dör hahaha

Kommentarer
Postat av: Sara

sv: vad bra att du blev rörd, det var meningen :P men att jag kommer sakna er med, NI är gulliga! :D men som sagt så är jag eran lilla "vårdis-sara" som kommer med smörja när ni behöver. o sen vid uppvisningarna kommer jag och stöttar er o kanske smörjan kommer med då också! :D Kommer sakna er med! men vi ses :)

2012-05-08 @ 19:50:24
URL: http://sarrasjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0