I'm spinning, turning, flying, burning

Igår hade vi alltså vår stora sommarshow med Dunder! Var så gaalet roligt!! Och är så himla stolt över alla duktiga dansare och sångare jag får uppträda tillsammans med!
Det speciella för mig med just denna show var dessutom att jag skulle få dansa solo (medan Julia sjöng, vilket förövrigt var så jäkla fint!!), för första gången i mitt liv. Hade även koreograferat dansen själv. Och i publiken satt 800 pers. Var så fruktansvärt nervös före.
Men känslan när jag sen stod på scenen, den är helt oslagbar. Aldrig varit så lycklig, denna uppvisning tog fan priset! Kunde inte sluta le, trots att all nervositet som tillslut släppte gjorde att jag bara ville spy. 
Det enda jobbiga med detta är mitt svackande självförtroende. Jag KAN inte bli helt nöjd med mig själv. Så nä, jag känner att jag kunde gjort bättre ifrån mig. Och jag har tvekat så MYCKET på min dans. Men äh, jag var lycklig på scenen, jag mådde så bra så bra så bra, så självförtroendefanskapet kan fan dra. (hehe rim)
Och jag vet att jag skrivit så många såna här inlägg förut. Ni måste inte läsa. Skriver väl lite för mig själv också. För jag måste få ut det. Måste även få ner ett tack till alla underbara människor runt omkring mig, som peppar och peppar trots mitt nojjande. Haha. Hur som helst. Nu ska jag sluta.
Jag vill bara leva mitt liv på scenen, jag vill aldrig sluta dansa, jag tycker helt enkelt om det så fruktansvärt jäkla mycket! :) 
 

Kommentarer
Postat av: Ella

Oftast dansar vi ju tillsammans så nu va det jätteroligt att se dig dansa, haha :D Och det verkligen stråååååålar om dig, du är verkligen så så så sååååå himla duktig Malin!! DU ÄR EN STJÄRNA! Och dåligt självförtroende är det sista du behöver ha :) Saknar dig!

2012-07-05 @ 17:21:28
Postat av: lisa

du var GRYM igår bonde! såg hur du bara lyste och hur lycklig du var och jag tror att hela publiken kände av det. Så himla kul att se! :)

2012-07-05 @ 17:40:15
URL: http://teamvlsr.blogspot.com
Postat av: Hanna

Men åh, om jag hade vetat att du skulle dansa ensam med egen koreografi hade jag ju med allt våld försökt hinna dit! Eller åtminstone haft någon som var där att filma. Jag är övertygad om att du var sjukt duktig som vanligt! Så var snäll mot dig själv :)

2012-07-05 @ 22:08:27
URL: http://haanabanaana.blogg.se
Postat av: Ronja

Du är verkligen helt grym på att dansa malin, din utstrålning är verkligen nått som alla borde få ha!! Och ditt solo var verkligen jätte fint, satt i publiken och var helt paff! Man ser hur lycklig du är på scenen och det smittar verkligen av sig! :)

2012-07-06 @ 13:28:56
URL: http://ronjaselander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0