2012 - från botten till toppen

Tänkte lite traditionsenligt försöka göra någon slags sammanfattning av år 2012 nu då. Mest för att kunna titta tillbaks och se hur det faktiskt var, när man själv glömt.
Well, 2012. Aldrig varit med om att ett år börjat så värdelöst haha. Januari och februari, då gick det verkligen åt fan. Om man ska uttrycka det som i One tree hill och alla såna där serier, kan man ju säga att jag gick lite ordentligt vilse. Kände att jag bara misslyckades med allt, gång på gång. Men nånstans där i skiten så hittade Micke mig, och det är jag så sjukt jävla glad över. Från första pussen den 3e mars och framåt har det varit honom jag har hängt ihop med, och jag säger bara att den killen har gjort mig lyckligare än jag trodde var möjligt. Helt fjantkär är jag. :)) Så det här året vändes trots allt till det bästa i mitt liv, helt klart. 
Började även dansa mer i år, men det har också haft sina ordentliga svackor alltså. När nåt jag älskat hela livet, och känner mig mer trygg i än nånting annat inte längre kändes som min grej, det var den värsta känslan. "Vad håller jag på med, kan ju inte detta ändå" spökade i hjärnan ett tag och det var inget annat än hemskt. Men det blev bättre också. Har fått uppleva några helt underbara uppvisningar, massor av härliga dansresor, fått nya erfarenheter, nya vänner, nya grupper. Och när man står där i strålkastarljuset och hör applåderna, eller bara garvar sig igenom en hel träning med sina underbara vänner runt sig, då känner man att det är värt allt det jobbiga. Tänkte ju dock satsa på dansen i år, men så blev det inte. Kändes mer som att jag tog nåt steg tillbaks, än framåt. Allt på grund av körtelfebern, som gjorde att jag inte kunde träna på nästan 2 månader. Lyckades ändå lära mig danserna efter det, men orken hann aldrig tillbaks. Stressen ökade mer och mer och självförtroendet sjönk i takt med känslan av att jag var för svag. Det blev för mycket, glädjen för dansen försvann nästan helt och på genrepet före den största uppvisningen kom jag ut på scenen med tårarna rinnande. Sönderstressad och trött helt enkelt. 4 helt sjukt underbara uppvisningar och några veckor ledigt var dock det enda som krävdes för att glädjen skulle infinna sig igen, och nu dansar jag återigen runt i köket och bara längtar tillbaks till danslektionerna. 
Annars då. Hälften av detta år har jag spenderat utan en av mina bästa vänner, vilket har varit jättekonstigt. Saknar Saine hela tiden. Hon har alltid varit så självklar i mitt liv och det är verkligen tomt utan henne.
Sommaren var helt bra men innebar inte så mycket vila. Jobbade på dagarna, dansade på kvällarna. Rockoff var ju dock det bästa någonsin och IITS kommer jag aldrig att glömma tackvare mitt resesällskap, jessus vad jag skrattade dom dagarna. Nånstans där i juli blev livet ganska jobbigt igen dock. Att vara tvungen att uppleva hur en av dem som står en närmast skadas så allvarligt att den måste skickas till Uppsala sjukhus är också något jag inte önskar någon. Fyfan. Men saker har haft en tendens att ordna sig detta år, och så gjorde även detta, vilket jag är sjukt tacksam över. Nånting annat jag är tacksam över är mina vänner, allt från danspolarna till nya klasskompisar till vänner som hängt med i flera år. Vad kan jag säga, älskar dem!
Tre härliga resor har jag också hunnit med, Egypten, Rom och Sardinien. Rom var helt underbart eftersom jag hade en av mina bästa vänner där, nämligen Ida. Italien börjar ju bli lite vår grej haha, och jäklar vad kul vi hade! När jag tänker på Egypten inser jag också hur sjuk jag blev då. Detta år har verkligen inte varit mitt hälsoår haha. Fick ta typ 12 piller om dagen där, och nu i höst har jag gjort säkert 5 sjukhusbesök, ett akutenbesök + behövt en antibiotikakur...... Så det + pressen jag känner inom dansen, är dom två sakerna som behöver förändras under 2013. Annars vill jag gärna att kommande år blir lika bra som detta, eftersom jag trots allt är jävligt lycklig nu. Saine kan få komma hem från Argentina, och Micke från Thailand, men sen så. Kommer för första gången nånsin att inte önska massor av förändringar den här gången på nyår. Det enda jag vill är att allt ska vara lika bra som det är nu :) 

Kommentarer
Postat av: Emme

Gud va fint skrivet Malin! Du har nog lite författartalanger i dig tror jag minsann ;)

Svar: Ååh tycker du det?? :'D nej gud vad glad jag blir, TACK Emme!! :) hahaha det är jag dock liite tveksamt till, men eftersom jag faktiskt är en åttondel engelsk så kanske jag är släkt med J.K Rowling eller nån trots allt!! Hahahaha :D
Malin

2012-12-31 @ 14:43:25
Postat av: Emme

Hahahahaha!!! Ojoj malino, du är nog för gullig du ;D haha! <3

2012-12-31 @ 14:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0