280911

Tjo! Spenderade lite mer än 2 timmar åt att jobba med vårt "slutarbete" i bild idag, blev inte klar så måste fortsätta ikväll eller imorgon.. Sen har jag haft en matteförberedelsetimme och IT-utgiviningstimme (okej, jag låtsas att jag vet vad de heter, men egentligen har jag ingen aning om det är sådär man kallar alla timmar heh) och sen fick jag gå hem. IT-provet gick bra dessutom!!
Nu efter skolan har jag pluggat, diskat, varit ut med ett ton sopor, osv. Kul! Ska ta och fixa lite middag nu och sen blir det dans. Tror dock inte jag kör hela tretimmarsträningen, far nog hem och pluggar sen. Alltså mitt liv just nu.... Så jävla tråkigt! Haha. Längtar dock till helgen som fan! :)

Kommentarer
Postat av: Anna-Elina

Du verkade ha det jättebra då du var på språkresa i somras. Alla bilder var så härliga, det var som en dröm att bara se på bilderna!

Blev jättesugen på att åka jag med, så nu undrar jag hur du gick till väga när du bokade och reste iväg. Berätta lite vad du fick göra under språkresan och hur det var att bo i en främmande familj. :)

2011-09-28 @ 16:48:55
Postat av: Tara

Lördag kommer bli bäääst! Så taggad inför det :DD

2011-09-28 @ 19:54:15
URL: http://stylebytara.blogg.se/
Postat av: Malin

Anna-Elina: Ååh vad kul att höra! :D tack! Och ja, det var verkligen en upplevelse för livet :') Det tycker jag du ska göra! :) Jag (eller heh, min pappa) bokade vi Avista, du kan ju gå in på Avista.se och kolla :) Sen var själva vistelsen i England skött via företaget Country Cousins! :) Väl där gick jag i skolan, från typ 10-5, dock var det riktigt chill och aldrig specieltt jobbigt. Annars så ordnades det lite aktiviteter, typ grillning, sporter osv + att man får välja en egen aktivitet som man har när man är där, jag hade t.ex Street Dance tre dagar i veckan. :) I en främmande familj.. Ja hoho det var en ny upplevelse! Läskigt som fan i början men de är så jäkla härliga och gulliga och undrar hela tiden hur man mår och om man behöver nåt, och själv blev jag riktigt bra vän med barnen i familjen. Dock varnar jag dig för maten, i alla fall om du ska till England! Var inte rädd för att säga till om vad du gillar och gillar lite mindre! Lycka till med allt nu haha :)



Tara: JAAAA!! Samma här, guuud vad jag längtar!! :D

2011-09-29 @ 21:11:36
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0