Slutkörd

Alltså. Kan jag röra mig imorgon har ett under skett. På riktigt. Har aldrig, aldrig tränat så hårt som vi gjorde ikväll!
Vissa stunder kunde jag inte göra nåt annat än att bara skrika rakt ut av smärta! Haha, fyfan!! Men, så galet underbart ändå. Vi hade ingen tränare, sjukt oseriös träning tror man ju det ska bli då, men det vart tvärtom. Vad vi körde! Och så komponerade vi en egen dans till världens finaste låt, lycklig man blir. Ceppande kväll alltså, ibland låg jag på golvet och skakade i hela kroppen, sen flög jag upp, tjoandes och började göra massa spagathopp runt i rummet. Inte ett problem fanns i huvudet under kvällen, var bara... Glad. Riktigt jävla glad helt enkelt, och det var så underbart.

Annars har dagen varit väldigt stressig, igen. Skrev samhällaprov i skolan, vilket gick över förväntan! Hade boxercise på gympan, nice det. Efter skolan fick jag och Saine lite trevligt spontanbesök av Viktor och Jacke. Vid 3 stack jag till dansskolan, var tränare för småttingarna med Celinda. Trodde de skulle grilla oss men de var mest söta! Klängde vid ens ben och hade sig, haha.. :') Sen snabbt hem till mig, käka, och tillbaks på 3 timmars danspass. Som jag redan beskrivit. Nu är jag död. Borde plugga kemi, men.. no way.

Ha det bäst hörni! Pussss

Randombild. Haha, som man ser mej oftast antar jag.. Fnissandes åt nåt. Haha, här i Barcelona.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0