HEJ

Aah vad härligt, fick sluta nästan en timme tidigare från digibilden. Och nu jävlar, nu är det bara att börja greja med projektet! :)
Hur som helst, igårkväll var sjukt trevlig. Jag, Saine och Viktor var hemma hos Jacke och chillade. Först kollade vi på Remember me, men uppfattade max 1/4 av den. Haha, så har inte så mycket kommentarer. Resten av filmen gick mest åt till att skratta ihjäl sig och diskutera helt random grejer.
Sen spelade vi Rappakalja igen också, (LOVE IT!) och det gick bättre idag för mej, om man säger så. Sjukt mycket skratt där med. Och när vi skulle cykla hem hade vi tävling med V och J (dom hade moppar, eh) så det slutade med att Saine och jag trampade så jävla hårt, och då hoppade Saines den där cykelkedjan ur och hela cykeln började vingla och slira och ajaj! Det var iallafall en av de roligare synerna i mitt liv om man säger så! Herregud vad vi skrattade.
Idag har typ inget hänt. Rätt chill skoldag ändå. Fick dock veta en grej som gör mej så jävla arg. På riktigt, vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag blir fan rädd nu. Nä satan i gatan. Vill gärna skriva vad det är, men jag KAN inte. Åh jessus vad dramatiskt det där lät då. Som värsta filmen juuuuh. Haha ne. Men jag förklarar senare! Saine och jag ska nämligen fixa det här när hon har slutat skolan. ;)
Annars så är planerna rätt klara för kvällen: Saines stuga! :) Åh, älskar att vara där. Så det blir mys. Men ingen uppdatering dock, men hinner säkert skriva igen före jag far!
Puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0