Temadag

HÄÄJ. Chill skoldag idag om man säger så. Var inte i skolan överhuvudtaget, utan flängde runt mellan Birka och dom där skolorna, sjömansskolan/högskolan/sjöfartsläroverket/whateverrrr. Inte så jättekul. Hehe, men bättre än vanlig skoldag iallafall. Men blev lite less på att höra samma "reklam" kanske 10 gånger under dagen, "man får så braaa lön, man är ledig så lääänge, det blir aaaaldrig tråkigt"... Men vissa grejer var okej, som när vi skulle få låtsasköra ett fartyg med hjälp av grafiska bilder (?). Halva väggarna var då täckta med bilder som föreställde fönster ut mot havet, där det gungade och gick världens vågor, fast det inte gjorde det på riktigt. Shit vad yr man vart, alla måste nästan stå och hålla i sig, haha.  
Efter skolan stack jag hem till söta Janina, vi bakade morotsmuffins. Haha, höll på att skriva motormuffins.
Det var iallafall asigt gott, vet inte hur många jag käkade, haha! Sen satt vi och kollade på språkresor, resor och universitet utomlands, underbart. Och jag gosade ihjäl mej med hennes hund, gulleeeeeeee. :)
Nu har jag nyss käkat middag, och ikväll blir det dance. ÄNTLIGEN!! Har typ 2138754315645 ton energi efter Balettakademien. Fast vi får väl se hur det håller, brukar bli duktigt trött efter första timmarna... Men äääh.
Så, nu vet ni det. :) Ha en bra kväll!





Ett år gamla bilder. Med undre bilden vill jag säga: KRYA PÅ DEJ EMME! Hoppas du blir snart. ♥:) Och jag saknar dej och fredric som fan!

Kommentarer
Postat av: janina

morotsmuffins in my heaaaaaaaart!

2010-09-15 @ 16:55:48
URL: http://janinaw.blogg.se/
Postat av: emme

aaaaw! men gulle dååå!! :'D miss u too sweety!! :) vi måste seriöst träffas nån dag! d börjar bli längesen senast jue! :O xD

2010-09-16 @ 16:12:10
Postat av: Malin

Janina: Forever! Haha, det finns inget underbarare <3

Emme: Hihi :) Aaaw! :D JAAAA, MENART!! Verkligen, det får vi göra nåt åt :D

2010-09-16 @ 21:12:03
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0