"Det blir inte fel, det blir annorlunda"

Häääj. Jag borde kika efter faktiskt, känns som att det har vuxit fram lite magrutor under dagen. Inte för att jag har gjort extra många situps, nejnej, det är bara det att Saine har varit så förbannat rolig! Har skrattat så mycket att jag fick kramp typ överallt. Satt nersjunken i en fåtölj och spasmade, tårarna rann och jag bara skrek av skratt. Helt fucking sjukt.
Annars har dagen varit rätt okej. Eller, hur kan 8-1 inte vara okej? Fast måste erkänna att finskan nästan tar livet av mej. Har aldrig skådat ett jobbigare ämne. Fan, kommer aldrig kunna kommunicera med en finsktalande, så mycket är säkert.
Efter skolan stack jag och Saine till stan och fikade. Sen har vi bara varit hos mej, slirat vid datorn, lyssnat på musik och DANSAT. Hoho, och vad jag är pepp på julfesten! Detta måste bli grymt!
På tal om dans, så var det vad jag spenderade en del av min gårdagskväll åt. Den var himla nice, och fyfan vad härlig nästa måndag blir! Då far nämligen jag och andra underbara dansare iväg till Stockholm för att kolla på
dans på Balettakademien, fyfan vad nice! DÖR LITE. Ska försöka att inte bli avundsjuk, utan istället hämta inspiration från proffsen. GAAASH, missar ju hela skoldagen också, tackar man inte nej till!
Så jo, jag är glad. :)
Imorgon är det sportdag som gäller, ska ut och golfa. Eh. Inte min "sport" riktigt. :) Haha! Förra året windsurfade jag, satan i gatan vad kul det var! Skulle gärna göra om det. :)
Men nu ska jag nog ut och gå eller nåt sånt. Hörs sen!

Och jo, rubriken är ett motto som tillhör personen på bilden nedan, en tydligen väldigt duktig dansare från balettakademien, tyckte citatet lät jävligt bra faktiskt :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0