Hösten är fin ibland.

Tja! Helt okej dag. Dog lite där ett tag dock, drabbades nästan av Saines och min ökända (eh?) FAIL. Fy, humöret var inte på topp. Men det blev bättre! En annan jobbig grej är att jag ska till tandläkaren imorgon, fan. Inte för att jag har tandläkarskräck eller så, jag tycker bara det är så... jobbigt. Haha.
Nåt annat värt att nämnas då, ja, kanske att jag och Saine förvandlades till två gapskrattande 3-åringar en rast, fyfan vilken ful humor vi har!! Men älskar den ändå. :)
Och på tal om Saine så sitter jag faktiskt och väntar på henne just nu. Och ikväll ska jag chilla och LÄSA HISTORIA!! Kommer inte att läsa något alls imorgon antagligen så. Usch, vill bara ha provperioden över nu. Men man får väl hålla ut, 3 prov kvar bara! Och sen prao! Känner faktiskt peppen! :)

Förresten, herreguuuud vad fint det var idag! När jag och Saine var hem på rasten måste jag nämna hur vackert allt var typ 5 gånger. Soligt, gula löv, höstigt. Fyfan, skulle ha velat fota allt. 
Och jo, en till ful grej idag: när vi kom tillbaka till skolan den rasten stod några lärare på trappan till skolan, så vi pallade inte gå in. Så det slutade med att vi satt helt ihoptryckta i en busskur och gömde oss, och sedan smög in på lågstadiets skolgård och bara krälade fram i skydd bakom staketet, lite lagom fult.

Men nu ska jag väl fortsätta vänta på Saineeee. Ha en bra tisdag, heh.
Puss!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0