jag tror fanimej...

... att våren är påväg!
Solen skiner, det är över 15 grader i solen (då har ju i och för sig termometern badat i solsken halva dagen men ..) och det droppar om snön. Pure happiness.
Ja, idag var det måndag. Nytt schema, bättre än vårt förra. Så, det kändes inte som att jag skulle dö varje sekund idag. Bara nästan. Vi har ju fortfarande syslöjd..
Menmen. Skönt att börja 9 imorgon också.
Trots solen och det liite snällare schemat har jag gått och drömt mej bort hela dagen.. Jag kan inte riktigt leva utan att ha en resa framför mej. Eller bredvid mej. HAHA, förlåt min usla humor.
Men så är det nästan. Minus all dramatik (jag lär nog kunna leva ändå). Men det är så underbart att gå och längta tills man far härifrån, till en varmare plats eller en storstad till exempel. Därför är jag extra glad att pappa kollar lite smått på resor till Paris + Franska rivieran och Medelhavet i höst. DET skulle vara helt underbart. Sen känner jag också att jag MÅSTE till New York.. Och Malaysia.. Och Egypten igen.. GAH, få mej att sluta!! Kommentera "Malin, sluta för helvete!"
Tack.

Ikväll är det dans som gäller. Sånt tycker jag om.
Hejdå


Kommentarer
Postat av: L

Malin, sluta för helvete! :D

haha, du vet att jag skojar ;)

2010-03-09 @ 07:31:43
Postat av: Malin

Hahahahha,TACK! Det behövdes ;D Haha jadå ;)

2010-03-09 @ 13:17:34
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0