Dans, glass och kråkattacker

Hejsan sötisar!
Har haft en rätt fullspäckad dag kan man säga. Men kul som fan har den varit iallafall!
Vid 1 for jag och Saine till Strandnäs för att ha dansgenrep. Det var underbart nice att dansa ut och bara släppa allt! Gillar speciellt när jag och Saine ett tag vart så jävla pepp, så vi bara hoppade runt och tjoade som två cpn.
Men slutet av träningen var dock åt fan, för jag sträckte/överansträngde min rygg, övre delen av den. Och det tog så FANS ONT. Ville bara dö typ. Har fortfarande ont, och känner mej helt spänd.
Jaja, efter dansen for vi med Janina till glassbaren, första gången för mej! Det var galet gott, och himla trevligt.
Sen cyklade vi hem, och då lyckades Saine välta och fastna med foten i sin egen cykel, aj pippi! Så vi båda har varit lite invalider idag. Är seriöst så jävla slut i kroppen, vill bara lägga mej ner och... sova.
När vi kom hem från strandnäs bar det nästan direkt av till torget, för att ha uppvisning. Det gick bra, och var så jävla kul! Som alltid. Gillar våra fina ålandsflaggor också.
Efteråt fick Saine en riktig snilleblixt och föreslog att vi skulle fara till Lilla Holmen och simma. Enda nackdelen var att vi varken hade simkläder eller handduk... Men det hindrade inte Saine och mej! Så tillsammans med Janina stack vi till LH, och så hoppade jag och Saine i vattnet med danskläderna på. Kallt och asigt, men kul som fan ändå!
Sen cyklade vi hem helt dyblöta, käkade middag och sen ut igen, för att hyra film. På vägen dit hände världens asigaste grej. Fick äntligen en inblick i hur enormt rädd Saine är för fåglar. Precis vid vägen där vi cyklade låg en kråka, okej inget konstigt med det. Men eftersom Saine är så fans rädd så måste jag försöka skrämma bort den innan hon kunde cykla förbi. Och fan ska veta att jag försökte. Jag gjorde allt från att skrämma den och skrika på den, till att kasta kottar rakt på den och försöka snacka lite psykologi med den. Men det rörde sig inte en jävla centimeter, bara kastade massa hotfulla blickar på mej. Samtidigt satt en annan kråka uppe i trädet ovanför mej, och kraxade helt oavbrutet! Det verkade till och med som att den knuffade ner kottar från träden på mej! Då började till och med jag bli skrämd, så till sist gick jag därifrån. Men då kastar sig kråkjäveln ut från trädet och börjar flyga rakt mot mej! Och den såg så jävla förbannad ut! Haha. Saine bara skrek och grät och jag kröp ihop, höll händerna på huvudet och trodde min sista stund var kommen. Trodde fan den skulle hacka hål i huvudet på mej!! DÖDSÅNGEST. Men ja, den skonade mej. Hehe. Så vi cyklade därifrån i panik, gråtande och hyperventilerande. FY FAN. Stackars Saine alltså, nu förstår jag faktiskt lite av henns skräck.
Jaja, sen hyrde vi film och köpte godis, for hem, bastade och nu ska vi börja se på filmen!
Vi hörs senare hörni, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0