Haha

Lalala haalo , halo , lyssnar på beyoncé för tillfället, år sen senast!
Vårvädret fortsätter, wih. Idag kom nya sjuorna på besök, eller vad man ska kalla det. Det var märkligt.. Det var ju några .. dagar sen man själv var där. Träffade nya 7c, träffade per (haha) och var nervös så inihelsike ;)
Vi hade kemiprov också, det verkar som att jag var den enda det gick bra för. :o Haha, jag känner mej speciell!! Haha ursäkta, cp humor somvanligt.
Ville vaaalross.

Aja, i skolan på rasten haha, så klantade jag mej ännu en gång i mitt klantiga liv. Emma pekar chockat på  mitt ansikte/hår och gapar och bara " nämeen..!!" Då menade hon nämligen mina nya örhängen! Men jag misstolkade och trodde att hon var rädd för nåt, och liksom pekade helt skräckslaget på mitt huvud, som om en larv var där typ. Och jag som är så sjukt rädd för sånt började backa med panikslaget ansiktsuttryck och sedan småropa lite och tillslut gallskrek jag så hela .. norden måste ha hört. Hahaha liite udda när emma tänker säga "nämen har du nya örhängen" och jag börjar skrika som om jorden skulle gå under. Hahahahahah!

Haha, ja efter skolan var jag till stan med några :) Sen hem till ida, ska nog va me dhenne ikv igen, komme rmer folk oxå då. (:

Jao, hare gött haha

pusss

Kommentarer
Postat av: amanda

svar: tack! :)

<3

2009-05-26 @ 17:12:29
URL: http://amandanivet.blogg.se/
Postat av: edvin

vacker pic, agajn

2009-05-26 @ 17:16:57
Postat av: edvin

får du flera besökare om jag sku spamma din sida hela tiden?

2009-05-26 @ 20:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0