bästa sommardagen

Wehu, roligaste på länge idag och igår alltså.
Jag var då med Ida och MalinD (((;
Igår gick vi ut, och umgicks med lite folk, både fulla och nyktra, hahahahah ganska trevligt att se . x)
Haha och så gick vi runt, och åkte runt också.  
Sen var vi lite vid bp, och sen skulle vi sova hos Malin. När vi cyklade till henne måste såklart rasmus och sebastian följa efter med bilen, hela jävla vägen, men vi (ida) hade lite skills och lurade bort dom nu och då. Heeeeehe.
Sen kom vi hem till Malin, ja vad fick vi att äta då? Jo glass och tårta ;D Hahahhaha, det var muuums. Sen såg vi på film, och låg och pratade och hade lite sinnesjuka skrattattacker fram till halv 4. Ja fy för den lede! Hahahahahaha, jag kan också upplysa om att malins mamma och mormor är ganska underhållande. Jaja, sen gick vi upp vid 12, och så skulle vi egentligen åka till klosterviken, men det vart ganska fail, så vi fick åka ut till en holme med otto och freppa istället. Jävlar ska jag då säga, vad båten gick fort ! Or not, haha.
Vi kom ut till en ö (woow, gjorde vi verkligen det? -.-')  Där va vi och .. åt kakor. Eller snarare krigade med kakor. Sen tog dom våra kläder, eh, och vi gick och simmade. ^^ Det var jävligt najs, inte att dom tog våra kläder då men, haha men wäää vad kallt det var i vattnet. Men jag , hör och häpna, hoppade i, och doppade hela huvudet, och det var ju ute i havet det där, så fyfan ;) Sen skulle vi också försöka sno deras båt.. Eh det lyckades inte riktigt nä. Vi flöt omkring i viken och fattade inte hur man skulle backa. Haha very lyckat.
Sen gick vi på vaandring, haha, det var inte trevligt, för det var stup och brant och högt ner i havet, uuuuuuuuu. Men vi överlevde !
Sen gick otto och freppa och hämtade båten för att hämta oss därifrån, och gosh vad jag skrattade när dom kom tillbaka! Ja ni skulle sett, när dom kommer där, stående i båten med våra bikinis och underkläder på sig, en mycket vacker syn. Dagens roligaste!
Och efter det, hoppade jag ner i vattnet från det där stupet. Åtminstone 4 meter ! Haha  stolt eller vad? Men jag är faktsikt sjukt höjdrädd, och det var iskallt i vattnet och jag visste inte hur djupt det var! Shit, det bara sög i magen , haha kommer knappt ihåg nåt av vad jag gjorde när jag landade i vattnet. Sen skulle vi ta oss upp i båten, det gick .. sådär, om jag ska va ärlig ;) Haha!
Ja, sen for vi hem igen.
Det här måste göras om!

Ikväll ska jag, ida och malinD på öspelens kickoff. Efter det ska vi väl, göra nåt kul ((:
Cred till dom som läste allt !
Men det var nog allt det,
puss


Kommentarer
Postat av: Ida

Hahahahahahahaha fy faan vad jag skratta, vi är lätt bäst asså! Det måste göras om :D

pusss uzz ily <333

2009-06-22 @ 18:12:40
Postat av: Malin

Hahaha jag flabbade också när jag skrev det ;D Jodu, det måste det ! :))) puss ily uzz <333

2009-06-23 @ 10:22:27
Postat av: malin D

Den kvällen och dagen var lätt bäst :D vi hade as kul hehe. Det kommer lätt göras om ;D puss ily <3

2009-06-30 @ 16:39:23
Postat av: Malin

Hahaha jooodu ! ;D Vi måste göra det snart igen jo :DDD

puss älsk <3

2009-06-30 @ 16:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0