torsdag+ fredag

Har inte skrivit på länge igen, men kan upplysa om att jag haft det jävligt najs 8D
I torsdags for jag och ida till hennes stuga och sov där vetni.
Före det hade vi varit med janina och spelat den där nya äventyrsgolfsaken. Det var riktigt kul faktiskt, sen käkade vi världens godaste glass på lillaholmen.
Sen fick då ida sin snilleblixt, och vi for ut till hennes stuga bara vi två.
Första kvällen badade vi bastu, simmade , jo det var jävligt varmt i vattnet (!!) , såg på wallander, flummade runt lite och åt oss feta. Haha nä men..
Sen vid 12 fick vi för oss att köra ett varv runt holmen med båt, så vi gick och satte oss i den, men sen fungerade inte snurran. Efter ett tag märkte vi att dödmanshand (dödmansgrepp?) , ja alltså den där sladden som måste vara ikopplad i snurran för att den ska fungera, var urdragen. Och den hade varit i på vägen dit, och ingen hade rört den.
Dessutom hade vi ju nyss sett på wallander, så det var gaaaanska läskigt. Speciellt när det började prassla inne i skogen också.
Men vi fick i sladden igen, och så började vi köra. Det var najs, och det vart många flummiga videor, skrattar fortfarande. När vi kom till andra sidan fick vi för oss att simma, lite midnattsdopp ;)
Haha det var kallt men jävligt roligt.
Sen till stugan igen, se klart på wallander, spela galenpanna (haha) och flumma runt lite mer (A) vid halv 4 somnade vi sen. Nästa dag var det varmt som faaaan, och det blåste kanppt. Så det vart solande och simmande.
Och jag brände mej överaaaallt typ. Sen kom Malin D också, vi for till andra sidan ön igen och stekte, simmade och hoppade från klippor, det var skitkul ;D
Sen for hon, och jag och ida skulle laga middag. Det gick .. sådär om jag ska va ärlig. Hahahahahah.
Nä men det vart gott, förutom att hela spisen vart täckt av vatten, ida fick en brännhet makaron på tån och vi brände fast massa makaroner i kastrullen (AAAAA)
Senare på kvällen kom gabbe, jesper och kevin dit. Vi gjorde väl inte så mkt, for ut med båten igen, och jaaaa. (;
Sen efter det for vi hem.
Jevligt najs ha det varit.
;D
kommer massa bilder sen i think.
puss

Kommentarer
Postat av: Ida

Saknasaknasakna!!! :( puss ily <3

2010-03-13 @ 14:39:42
Postat av: Malin

JAAAAAAAAAAAA!! :'(((((((((((((((((((((((((((((( puss älskar dej <3

2010-03-13 @ 15:08:10
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0